Menu 405924b0585927bd1d109ccc1c5e8988dc5ee04c4e4c16e98ce81e1d3e0f58a7 Menu
Enter the Darkness


Ben je op zoek naar een spannende uitdaging met vrienden? Plan je een teambuilding voor jou en je collega's? Dan zit je bij ons zeker goed! Waarschijnlijk heb ook jij je al eens afgevraagd hoe het zou zijn om een computergame in real life te ervaren. Anders was je hier niet terecht gekomen. Onze escape games bieden je die mogelijkheid!
Laat je vrijwillig opsluiten om vervolgens weer te ontsnappen. Los raadsels op en verzamel voorwerpen om dichter bij de uitgang te komen. Je hebt één uur de tijd. De adrenaline giert door je lijf. Durf jij het aan?

Achtergrond 

Een misdaadgolf heeft de stad al een tijdje in haar greep. Mensen verdwijnen spoorloos en worden nooit meer teruggevonden. Slechts enkelen slaagden erin te ontsnappen aan wat vermoedelijk een sekte lijkt te zijn. Slachtoffers worden er gehersenspoeld om zichzelf met volle overgave te wijden aan de verering van demonen. Het zou zelfs zo ver gaan dat ingewijden zich opofferen in de hoop dat ze hun Meesters naar onze wereld kunnen brengen. Ook jij bent ten prooi gevallen aan deze groep. Om dit vreselijke noodlot te ontvluchten wacht je een zware uitdaging. Kun jij ontsnappen aan de klauwen van de sekte? Can you get the hell out?

Overige spellen

Bekijk zeker ook onze overige spellen! www.area56.bewww.escapetheoffice.be - www.theenigmafoundation.be